Doneren

Er zijn verschillende manieren om Stichting MijnBuzzy, en daarmee de kinderen, te helpen. Je kunt een eenmalige donatie doen via de doneerknop hieronder. Ook zijn wij altijd op zoek naar vaste sponsoren en fondsen voor vaste inkomsten.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Stichting MijnBuzzy? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@stichtingmijnbuzzy.com

Doneer nu

Bedrag *

Acties

Stichting MijnBuzzy organiseert geregeld acties om geld in te zamelen. Van de halve marathon lopen tot andere evenementen, wij blijven busy! Wilt u iets bijdragen, heeft u zelf een actie bedacht of wilt u geld voor ons ophalen? Neem dan contact met ons op. Onze eerstvolgende actie(s) vindt u op onze blog, doe vooral mee!